Over mij

Mijn omgeving omschrijft mij als eerlijk en oprecht mens. Ook ben ik iemand die authentiek is en dichtbij mezelf blijf. Mijn interesse in jou komen voort uit mijn verschillende studies (psychologie, vitaliteitscoaching), stages en eigen levensgebeurtenissen.

De gedachte: Als ik een zinvoller en doelgerichter leven wil leiden, dan moet ik er zelf voor gaan werken en openstaan om te ontwikkelen. De jaren daarna koos ik er voor tijd en energie in mijzelf en mijn gedrag te steken om met mijn sterke eigenschappen (die jij ook hebt!) en aangereikte handvatten van andere professionals aan de slag te kunnen gaan.

Het had enorm veel resultaat. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel ervaar ik nu enorm veel vrijheden: iets wat ik achteraf gezien graag veel eerder wilde ervaren en ik iedereen – ook jou – ontzettend graag gun!

Wil je net als ik aan de slag gaan om meer vrijheid en een meer zinvoller en doelgerichter leven te leiden? Dan wil en kan ik je daarbij heel graag helpen.

Jij bent de expert over jouw leven, dus jij bepaalt waar je voor wilt gaan. Samen kijken wij naar wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Of je nu gezond of ziek bent, ontzettend gedreven of liever lui dan moe: je kunt altijd de keuze maken om alles uit je leven te halen, op jouw manier en tempo.

Naast het zijn van een ervaringsdeskundige, acht ik een goede wetenschappelijke onderbouwing voor handvatten en opdrachten die daarnaast praktisch inzetbaar zijn van groot belang. Ik weet inmiddels dat wat voor mij werkt niet voor iedereen hoeft te werken. Immers: iedereen is verschillend en iedereen heeft andere behoeften: we gaan datgene doen wat werkt voor jou, want #doewatwerktvoorjou!

Gun jij jezelf deze investering in jezelf waar je de rest van je leven profijt van kunt hebben?

Liefs,

Lavina