‘Ja, ik wil ook een zinvoller en doelgerichter leven!’

Heb jij ergens het gevoel dat je vastloopt met het behalen van jouw doelen of jezelf continu de volgende vragen stelt: ‘is dit alles?’ / ‘waar doe ik het allemaal voor?’

Dan ben je bij mij op het ‘juiste’ plek.

Wij als mens snakken allemaal naar zingeving (‘waar doe ik het allemaal voor?’), willen successen ervaren (‘doe ik het wel goed genoeg?’) en kunnen daarnaast onszelf hopeloos verliezen in de mensen die een passie lijken te hebben en gelukkig ‘lijken’ te zijn. Want wanneer je heel eerlijk bent naar jezelf dan lijk jij niet (meer) die passie te hebben.

Deze levensvraagstukken kosten je (on)bewust veel energie en geven jou het gevoel dat je een richting in je leven mist of aan het ‘overleven’ bent.

‘Wie ben ik eigenlijk?

‘Of wie wil ik zijn?’

‘Wat wil ik?

‘Wat vind ik zelf allemaal belangrijk en leuk in mijn (werk)leven?’

‘Waar ben ik eigenlijk goed in en hoe ga ik dit kunnen toepassen in mijn privéleven en/of werk?’

Dit zijn voorbeelden van vragen die nodig zijn te beantwoorden. Om weer het gevoel te krijgen een richting op te kunnen gaan in jouw leven.

Hoe jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en je uiteenlopende doelen (fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal) kunt behalen in harmonie met jezelf en vooral ook met je omgeving, daar kan ik én wil ik je graag bij helpen!

‘Is dat alles wat je doet, Lavina?

Naast het zijn van een coach ben ik ook een psychologe. Ik pas daar waar nodig technieken uit de cognitieve gedragstherapie toe. Deze technieken geven jouw meer inzicht in je denken – voelen en in je doen.

Ik kan jou helpen met lichte tot matige psychische klachten.

Wat zijn lichte tot matige psychische klachten?

  • Het kunnen stoppen met onnodig piekeren (omdat je veel piekert);
  • Het optimaliseren van je energie- en emotiemanagement (omdat je je al een tijdje ontzettend vermoeid voelt);
  • Kunnen omgaan met je sombere dagen (omdat je je al een tijdje steeds somberder begint te voelen);
  • Kunnen omgaan met angstige momenten (omdat je je al een tijdje steeds angstiger begint te worden);
  • Kunnen omgaan met klachten na het lijden van één of meerdere verliezen (van dierbaren, gezondheid, werk etc.);
  • Enz…

‘Lavina, ik ben eigenlijk wel enthousiast geworden, maar wat kan ik tijdens jouw coachingsgesprekken allemaal verwachten?