‘Lavina, wat doe jij nou precies?’

Kort door de bocht: jou helpen met je levensdoelen om zo meer uit jouw leven te kunnen halen. Dit los van of jij ‘ziek’ of ‘gezond’ bent, liever lui dan moe bent. En dat alles in harmonie met jouw omgeving. Want: waar doe JIJ ‘het’ nou eigenlijk allemaal voor?

Wie ben je?

Of wie wil je zijn?

Wat kun je wél (in plaats van niet)?

Wat vind je zelf eigenlijk belangrijk in jouw leven?

En wat zijn jouw eigen levensdoelen? Allemaal vragen die de revue zullen passeren bij ons…

‘Ons traject’ zal een persoonlijk ontwikkelingsproces zijn van vallen en opstaan. Een proces van maandenlang leren om met je levensdoelen te (gaan) werken. Jouw eigen obstakels te kunnen herkennen en te leren handelen naar wat wél werkt voor jou. Op zoek te gaan dus naar de uitzondering op de regel. Maar ook een stukje crisismanagement komt aan bod. Want wat ga je doen als ‘het’ allemaal niet lukt zoals gehoopt was? Of wanneer je een doel al heul lang graag wilt behalen, maar dat doel niet kunt (blijven) volhouden? Wie kan jou daar dan (nog meer) bij helpen?

It’s me.

Crisismanagement en terugvalmomenten

Er zal bij mij júíst heel veel ruimte zijn voor crisismanagement en dus terugvalmomenten. De momenten dat er ‘crisis’, oftewel ‘herrie’ in je leven gaande is of eraan komt en jij neigt terug te vallen naar jouw ‘oude’ niet-helpende patronen. Je zult op die momenten op zoek ‘moeten’ gaan naar andere invullingen voor jouw leven. Hoe k-u-t ook. Want wat ga je doen als je je werk ‘kwijtraakt’, je iemand verliest in je omgeving, je relatie beëindigd wordt? Weet jij daar het antwoord al op? Wat ga jij dan doen?

Ik ken trouwens geen andere professional die (ook) zoveel bezig is met levensdoelen in combinatie met crisismanagement en het stukje leren volhouden.. Behalve dan een vitaliteitscoach van de bovv.nl. Hallo collega! 😀

Heb je nog andere vragen/opmerkingen voor me? Een vraag of jou ook zou kunnen helpen?

Voel je vrij deze te stellen! 06-36396310

Liefs en tot snel weer!

Lavina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s